Zeynal Topalcengiz profil resmi
Zeynal Topalcengiz Doç. Dr. MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

MUS ALPARSLAN UNIVERSITY

Yayınlar

0

87

0

320

0

1008

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 861

0

861

0

808

Yayınlar

1

0

1008

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 861

4

0

861

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.